Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Bozar yazar

Düzenleyen:
Bozar yazar

SPOR Haberleri

Beşiktaş, yarın UEFA Avrupa Ligi’nde 1-1’in rövanşında Olimpiakos’la karşılaşacak.

Avantajlı olan ve Vodafone Arena’da taraftar desteğini arkasına alan siyah-beyazlılarda ağırlık merkezinde iki oyuncu var. Kanatlarda değişken oynayan Ricardo Quaresma ile ileride Vincent Aboubakar. Ligdeki 2-2’lik Kayseri beraberliğinde cezalı Quaresma’nın yokluğunu fazlasıyla arayan Kartal, Portekizli yıldızın rakip üzerindeki psikolojik ve oyun baskısını etkin kullanacak. Quaresma, Şampiyonlar Ligi’nde daha skorerdi. Dev arenada 3 gol 2 asisti bulunan Q7, kalitesini ve etkinliğini UEFA Avrupa Ligi’ne de taşımaya çalışacak. Sağlı sollu bindirmelerle Aboubakar’ı besleyecek.
Babel kesik yiyebilir
Son maçlarda yüksek bir yüzdeye sahip olan Kamerunlu Olimpiakos önünde en iyi yaptığı işi yapmaya çalışacak. Ki Aboubakar, Avrupa Kupası’nda Beşiktaş’ın ağları havalandırdığı son 3 maçın 3’ünde de gol kaydetti. İç sahadaki 2-1’lik Hapoel ve 3-3’lük Benfica maçlarında partneri Cenk’le birlikte tabelaya girdi. Şenol Güneş’in 11 konusundaki önceliği Aboubakar. Ancak son maçlarda düşüşe geçen Ryan Babel’i kesip Aboubakar ve Cenk’e birlikte şans vermesi de söz konusu. Sonuç olarak anahtar oyuncular da anahtar kelime de belli... 

Mitrovic-Tosic

Kayserispor maçında sakatlanan ve arka adalesinde yırtık çıkan Marcelo Guedes, Olimpiakos mücadelesinde forma giymek istese de Şenol Güneş “önce sağlık” diyor ve riske girmiyor. Brezilyalı stoperin yerine devre arası transferi Matej Mitrovic görev yapacak. Yanında da ayağında 1.5 cm yırtık oluşan Dusko Tosic olacak. Şenol Güneş, bireysel hatalarıyla öne çıkan Sırp stoperden Olimpiakos maçında garanti oyun oynamasını istedi.

Q7 PFDK’lık
Beşiktaş’ın Kayseri ile oynadığı maçta cezalı olan ve tribünde oturan Ricardo Quaresma, PFDK’ya sevk edildi. Gerekçesi “cezalı olmasına rağmen akredite alana girmesi.” Tedbirsiz olarak sevk edilen Q7’nin 5 bin TL ile 60 bin TL arası bir para cezası alması söz konusu.

 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...