Yılın Altın Adamları'na ödülleri verildi

Yılın Altın Adamları'na ödülleri verildi

KÜLTÜR - SANAT Haberleri

İpekyolu Yılın Altın Adamları Ödülleri İstanbul Gönen Hotel'de düzenlenen bir törenle sahiplerine verildi.

Kültür Sanat servisi
İpekyolu Stratejik Araştırmalar Merkezi (İPAR) ve Uluslararası İpekyolu Dergisi'nin bu yıl 12'incisini düzenlediği İpekyolu Yılın Altın Adamları Ödülleri İstanbul Gönen Hotel'de düzenlenen bir törenle sahiplerine verildi. Almanya, İngiltere, Rusya, Azerbaycan, Kazakistan, Kırgızistan başta olmak üzere pek çok ülkeden seçkin davetlilerin katıldığı törende, ünlü sanatçı Coşkun Sabah için de sürpriz bir doğum günü kutlaması yapıldı. Törene ünlü iş adamları, diplomatlar, milletvekilleri, STK temsilcileri ve davetliler katıldı. Törende konuşan İpekyolu Stratejik Araştırmalar Merkezi (İPAR) Başkanı gazeteci yazar Seyfullah Türksoy, “Farklı coğrafyalarda başarılı çalışmalara imza atan altın insanlarımızın bir araya gelmesine ve dostluk-iş birliği köprüleri kurulmasına vesile olmanın iftiharını yaşıyoruz” dedi.
Ödül alanlar
Yusuf Ziya Yılmaz (Samsun Büyükşehir Belediye başkanı ve Tarihi Kentler Birliği Başkanı), Ramil Hasanov (Türk konseyi Teşkilatı), Metin Kılıç (Türkiye'nin Bişkek Büyükelçisi), İbragim Dzhunusov (Kırgızistan'ın Ankara Büyükelçisi), Dr. Mehmet Nezih Erdem (Erdem Holding Başkanvekili), Ali Evsen (Evsen Şirketler Grubu Başkanı); Coşkun Sabah (Sanatçı); Arzu Uslu - Cem Uslu (Proje Grubu/Almanya), Rafig Garayev (RR Şirketler Grubu-Azerbaycan), Erkan Koçali (Hizmet Sektörü), Ali Şayir (Şayir Kurumsal Dağıtım Şirketi Başkanı), Hâluk Özkarakaşlı (Tekstil Sektörü/İngitere), Murat Ince (Elpa Grup Başkanı), Ercan Engin (Enerji Sektörü/Kazakistan)



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...