Süper kahramanlar karşı karşıya

Düzenleyen:
Süper kahramanlar karşı karşıya

KÜLTÜR - SANAT Haberleri

Bütün dünya-da merakla beklenen filmde Oscar ödüllü Ben Affleck ve Henry Cavill “Batman v Superman: Adaletin Şafağı” ile ilk defa birlikte izleyicinin karşısına çıkacak.

Bu yılın en önemli filmlerinden biri olarak kabul edilen “Batman v Superman: Adaletin Şafağı” bu hafta izleyiciyle buluşuyor. Oscar ödüllü Ben Affleck ve Henry Cavill “Batman v Superman: Adaletin Şafağı” filminde ilk kez birlikte izleyicinin karşısına çıkacak. Yönetmenliğini Zack Snyder’ın yaptığı ve Ben Affleck, Henry Cavill, Amy Adams, Gal Gadot, Jesse Eisenberg, Diane Lane, Laurence Fishburne, Jeremy Irons ile Holly Hunter’ın oynadığı “Batman v Superman: Adaletin Şafağı” izleyici ile buluşuyor. Frank Miller’ın 1986 tarihli çizgi romanından uyarlanan filmin başrollerinde Oscar ödüllü oyuncu Ben Affleck “Batman” (Bruce Wayne) ve “Man of Stell” filminin yıldızı Henry Cavill ise “Süpermen” (Clark Kent) rolüyle yer alıyor.
Türk Hava Yolları’nın resmî hava yolu sponsoru olduğu, Batman ile Superman’in karşı karşıya geldiği kült yapımın dünya prömiyeri, geçtiğimiz günlerde  New York, Radio City Music Hall’da gerçekleştirilmişti. Çekim bütçesi 250 milyon, reklam ve promosyon bütçesi 150 milyon dolar olan bu süper prodüksiyonda THY uçağı ve uçaktan bir sahne de yer alıyor.
Gazetecilere açıklama yapan sinema oyuncusu Affleck, film için her gün sabah 6’da spor salonuna gittiğini, “süper kahraman” olmak için bunun gerekli olduğunu vurgularken, film için de “Herkes seçim yapmak zorunda, ‘iyinin de kötü olabileceğini’ gösteren bir dünya. Bu sefer kimse ne olacağını önceden sezemiyor. İtiraf etmeliyim ki her kimi seviyorsanız filmi seyrederken bir kere daha düşünebilirsiniz.” dedi.
Aksiyon ve macera türündeki fantastik filmin konusu özetle şöyle: “Dünya gerçekte ne tür bir kahramana ihtiyaç duyduğuna karar vermek için çabalarken, kontrolsüz hareketleri süren Süper Kahraman’ın eylemlerinden duyulan endişe, Gotham Şehri’nin sahip olduğu yasa dışı gönüllü koruma görevlisini Metropol’ün modern zamanlardaki en saygıdeğer kurtarıcısı yapmıştır. Böylece Batman ile Superman’in arasındaki savaşla yeni bir tehdit yükselir ve insanlık şimdiye kadar görülmemiş büyük bir tehlikeyle karşı karşıyadır.”
Film, Türkiye’deki sinema salonları ile birlikte tüm dünyada 3D, 2D ve bazı bölgelerde IMAX 3D olarak vizyona girecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...