Edebiyat, iyi ki varsın

Düzenleyen:
Edebiyat, iyi ki varsın

KÜLTÜR - SANAT Haberleri

Bu yılki teması “Edebiyat, İyi ki Varsın” olarak tespit edilen Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı, Aylâ Kutlu’yu “Onur Yazarı” olarak ağırlayacak.

Yüz binlerce kitapseveri bir araya getiren Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı, bu sene 36. defa geliyor. 4-12 Kasım tarihleri arasında TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezinde yapılacak fuarın teması ve onur konuğu dün belirlendi. 36. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı’nın teması “Edebiyat, İyi ki Varsın” olarak tespit edilirken, Ayla Kutlu “Onur Yazarı” olarak açıklandı. Bu yıl, fuar müddetince Kutlu’nun hayatı ve eserleri üzerine, kendisinin de katılımıyla çeşitli mülakatlar yapılacak. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı, 36. yılında onur ülkesi olarak da Güney Kore’yi misafir etmeye hazırlanıyor. Bu çerçevede fuarın ilk 4 günü Kore edebiyatı ve kültürüne yer verilecek. 9 gün sürecek kitap fuarına, yurt içi ve yurt dışından 800’ün üzerinde yayınevi ve STK katılacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...