Kütüphanede sabahladılar

Düzenleyen:
Kütüphanede  sabahladılar

KÜLTÜR - SANAT Haberleri

Yazarlar ve kitap tutkunları, 24 saat boyunca hizmet vermeye başlayan Beyazıt Devlet Kütüphanesinde sabaha kadar sohbet etti.

İstanbul İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünce ikincisi tertiplenen “Kütüphanede Bir Gece” faaliyetinde yazarlar İbrahim Altay, İsmail Erdoğan, İbrahim Paşalı, Mevlâna İdris Zengin ve Samed Karagöz yaklaşık 100 kitapseverle bir araya geldi. Sohbette, kitap okumanın insanların hayatını değiştirdiğini kaydeden Samed Karagöz “Kitap okuru olmanın çeşitli alametleri vardır, bunlardan en önemlisi ise düzenli olarak okumaktır. Bu minvalde okuma kültürüyle alakalı bu çalışmanın, Türkiye geneline yayılması en büyük isteğimizdir” dedi. Gençlik dönemlerinde başlayan kitap sevgisi ve yaşadıklarına dair hatıralarını anlatan yazar İbrahim Paşalı da, insan için en mühim şeylerden birinin kitap sevgisi olduğuna vurgu yaptı. “Kütüphanede Bir Gece” başlıklı faaliyetler ilerleyen tarihlerde Beyazıt Devlet Kütüphanesinde yapılmaya devam edecek.

 

Düzenleyen:  - KÜLTÜR - SANAT
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...