Her yer kitap kokacak

Her yer kitap kokacak

KÜLTüR - SANAT Haberleri

Kitapseverleri önümüzdeki aylarda renkli kitap fuarları bekliyor. Faaliyetlerin merkezi yine İstanbul olacak.

KÜLTÜR SANAT SERVİSİ

Yazarlarla buluşma, sayısız kitaba ulaşma imkânı, kültürel faaliyetler ve başka yerde pek bulunamayan indirimler… Dijitalleşmeye rağmen kitap fuarları, kitap müdavimleri için hâlâ vazgeçilmez faaliyetler. Türkiye’de önümüzdeki aylarda da birbirinden renkli kitap fuarları okuyuculularla buluşacak. Fuarların merkezi her zaman olduğu yine neşriyatın kalbi İstanbul olacak. Mevsimin yazdan güze döndüğü günlerde kitapseverler yine bayram edecek.
Manisalılar 28 Eylül- 7 Ekim tarihlerinde kitapla buluşacak. Eskişehir Kitap Fuarı içinse 6-14 Ekim’i beklemek gerekecek. Antalya Konyaaltı kitap fuarı ise bu sene 20-29 Ekim tarihlerinde kitapseverleri ağırlayacak.

İLERİ ONUR KONUĞU
Türkiye’nin en büyük kitap fuarlarından biri olan 37.TÜYAP İstanbul Kitap Fuarı da 10-18 Kasım tarihlerinde gerçekleştirilecek. Onur yazarının Selim İleri olduğu fuar, “Hayatı Edebiyatla Kuşatmak” temasıyla yapılacak.  Mersin Kitap Fuarı da 24 Kasım- 2 Aralık tarihlerinde yapılacak. Osmaniye Kitap Fuarı da bu sene 7-16 Aralık tarihlerinde 3. defa kapılarını açacak. İstanbul’daki CNR Expo kitap fuarının ise önümüzdeki sene mart ayında yapılması bekleniyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...