Öğrenci evleri (2)

A -
A +
"Ahiret aleminde her helalin hesabı ve her haramın azabı vardır" Müslüman bir kızın nikahsız yabancı bir erkekle aynı evde yaşaması düşünülemez.Eski İngiliz Başbakanlarından Gladstone'a göre "Kur'an Müslümanların elinde bulunduğu müddetçe Avrupa doğuya ne hükmedebilir ne de kendini emniyette hissedebilir."  Tanzimatçılar, Jön Türkler, İttihatçılar ve bunların cumhuriyet devrindeki varisleri 1000 yıllık Türk- İslam medeniyetini, Batı'yı taklid ve entegre uğruna yıktılar. Bugünkü hırsızlık soygun, fuhuş ve hertürlü kötülüğün asıl suçlusu bu sözde aydınlardır.
Fransa Misyonerler Teşkilatının Kongresinde yayımlanan raporun bir bölümü şöyledir: "... Biz Cezayir'de Müslümanların Endülüs'ü tekrar geri almamaları, Fransa içlerine kadar tekrar gelip dayanmamaları, Avrupa'yı İslam ülkesi ve Akdeniz'i Müslüman gölü haline getirmemeleri için savaştık." 
Kızların hataya düşerek yalnız dünyada değil, kabir ve mahşerde mahcup olmamaları için akıllı davranmaları gerekir. Şehvet anında akıl devre dışıdır. Bu suçu işleyen kızların anne ve babaları en büyük suçludur. Hukuk "Kamu düzeni, genel ahlak ve genel sağlık"ı düzenler. Evlilik olmadan kız ve erkeğin aynı evi paylaşması genel ahlaka aykırıdır. Ayrıca bazıları, terör, yasadışı eylemlerin kaynağı, örgüt evi ve kontrolden uzaktır. Elbette gerekli tedbirler alınmalıdır. Devlet kız ve erkek yurtlarını arttırmalıdır. 4 öğrenciden 3'ü dışardadır. 
Sadece Almanya'da 4 bin çocuk ailesinden alınarak Hıristiyan ailelere verilmiştir. Bu zulümdür. Asırlardır dünyanın her köşesinde kan ve gözyaşı ile sömüren Batı'nın üzerine göktaşı acaba ne zaman düşecek? Kız ve erkek öğrencilerin aynı evde kalmalarına kamuoyunun çoğunluğu karşıdır. Batı'nın ahlaki değerleri bize uymaz. Kabul etmek felakete davetiye çıkartmak sayılır. 
Avrupa Dönem Başkanlığı zamanında İtalya Dışişleri Bakanı Gianni de Micheles'in 19 Aralık 1989 tarihli raporunda: "Başta Cezayir olmak üzere Kuzey Afrika'da Müslüman gençler hızla İslami ahlaka, tesettür ve namaza yöneliyor. Bu Avrupa'nın güneyden İslam tarafından kuşatılması demektir. Kuzey Afrika'daki İslami uyanışı bozmak için, Müslüman gençler, eğlence merkezleri, gece kulüpleri ve çeşitli yerlere kanalize edilmeli ve televizyon dizileri ile Batı yaşayışına özendirilmelidir. Ve proje için 13 milyon dolar tahsisi" istenmiştir. 
Geçmişte kız ve erkek öğrenci evlerini özendirici dizileri yıllarca izlettirdiler. Bu felaketin arkasında İsrail ve emperyalist güçler var. Bazı politikacılar iki yüzlü davranıyorlar. Özel hayata müdahale diyerek karşı çıkarak bu çirkinliğe destek verirken; neden kendi kızlarının nikahsız olarak bir erkekle hangi maksatla olursa olsun birlikte olmasına müsaade etmiyorlar? Birkaç oy uğruna dürüst davranmıyorlar. İstanbul'da 40'a yakın izinsiz yurt kapatılmıştır. 
Gençlik ve Spor Bakanlığı 65 ilde 500 ile 5 bin kişi arasında değişen yurtları 15 yıllığına kiralama kararı aldı. 100 bin yatakla sıkıntı giderilecek. Türkiye'de yurt yatak kapasitesi 310 bin gelecek yılın hedefi ise 450 bindir. 
Cemiyetin gayrimeşru ve gayri ahlaki gördüğü, dinimizin haram kıldığı, kız-erkek evleri asla özgürlük değildir. Bunu savunanlar Batı'da erkek- erkek gay ilişkili evlere ve kadın kadına lezbiyen ilişkili beraberliğe kapı aralamış olurlar. Asla unutmayın ölüm ötesi ahiret aleminde her helalin hesabı ve her haramın azabı vardır.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.