Russell Crowe'dan Yılmaz Erdoğan'a övgü dolu sözler

Russell Crowe'dan Yılmaz Erdoğan'a övgü dolu sözler
MAGAZİN Haberleri

Son Umut filminin galası için İstanbul'a gelen Oscar Ödüllü Russell Crowe açıklamasında Yılmaz Erdoğan için övgü dolu sözler söyledi

Oscar ödüllü aktör Russell Crowe hem yönetmenliğini üstlendiği hem de Yılmaz Erdoğan ve Cem Yılmaz'la birlikte rol aldığı 'Son Umut' filminin prömiyeri için İstanbul'a geldi. Filmin Avutralya'nın Sydney ve Melbourne şehirlerindeki galalarında yer alan Yılmaz Erdoğan ve Olga Kurylenko'yla birlikte gelen Crowe havalimanında 'İki gece önce Sydney'de dün gece de Melbourne'de gala yaptık.


Ödülleri'nde 8 dalda aday gösterildik. Biri de Yılmaz'ın oynadığı 'En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu' dalında. Yılmaz'ın aday gösterilmesi inanılmaz!' dedi.


ŞAHANE AKTÖRLER
Yılmaz Erdoğan'ın performansına hayran kalan Crowe, 'Cem ve Yılmaz harika insanlar, şahane aktörler, pozitifler. Cem'in filmlerini izledim. Burada harika bir iş çıkardı' dedi. Crowe ve Olga Kurylenko, havalimanının ardından konaklayacakları Raffles'a geçerken sorularını yanıtsız bıraktı. Olga Kurylenko ise Türkçe 'merhaba' dedi.


İKİ AYRI AFiŞ!
Çanakkale Savaşı'nın 100. yılında gösterimde olacak 'Son Umut', 26 Aralık'ta vizyona girecek. Filmin Türkiye'deki afişinde Russell Crowe'la birlikte Cem Yılmaz ve Yılmaz Erdoğan'ı gören sinemaseverler gururlansa da dünya genelinde yayınlanan afişte sadece Russell Crowe'un olması büyük hayal kırıklığı oluşturdu. Crowe havaalanı çıkışında Yılmaz Erdoğan'a sarılarak zafer işareti yaptı. Erdoğan ise 'Sydney ve Melbourne'daki galalar çok görkemliydi' dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...