Karagül'e bomba transfer

Karagül'e bomba transfer

MAGAZİN Haberleri

FOX TV'nin sevilen dizisi Karagül'e bomba bir oyuncu transfer oldu. Saruhan Hünel artık karagül dizisinde karşımıza çıkacak

"Kaybolan Yıllar", "Araf Zamanı", "Serçe" ve "Aynalı Tahir" gibi birçok ses getiren dizide rol alan ünlü oyuncu Saruhan Hünel, ekranların reyting rekortmeni dizisi Karagül ile seyirciyle buluşacağının müjdesini verdi. Sevilen oyuncu; Özcan Deniz'in ardından dizinin başrol erkek oyuncusu oldu.Başrollerinde Ece Uslu, Mesut Akusta, Şerif Sezer ve Özlem Conker'in oynadığı Karagül dizisine katılan Saruhan Hünel 76. bölümde Kenan karakteri ile izleyicinin karşısına çıkacak.
Karagül'e bomba transfer

SARUHAN HÜNEL KİMDİR
1970 doğumlu, Fatihli orta direk bir ailenin iki çocuğundan biri. Anne tarafım Arap. Baba tarafından Arnavut kökenliyiz. Babam tekstilci, annem ise ev hanımı. Bir de kız kardeşim Aslı var. O da Türk sanat müziği sanatçısı. Kötü adamı oynasanız da gözlerinizde gizli bir hüzün var. Hayatınız pek güllük gülistanlık geçmemiş sanırım?Öyle de diyebiliriz. Annem 15-16 sene ağır bir hastalıkla boğuştu. Yanlış ameliyat sonucu midesinin dörtte üçü alındı. Bunun sonucunda diğer organlarındaki rahatsızlıklar başladı. Her sene bir ameliyat oluyordu. Kız kardeşimle bana bakacak kimse yok, baba derseniz o da işte. Okuldan akşam eve geldiğimizde kapıyı kendimiz açıyorduk. Ev soğuk, karanlık... Çok geceyi sokakta geçirdiğimi bilirim. Sokak çocukları tamamen sevgisiz büyüyor. Biz de yüzde elli sevgiyle büyüdük. Yaşadıklarınızı unutsanız da izi mutlaka kalıyor. Gülümsemenize bile hüzün yansıyor.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...