Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İbrahim Tatlıses'ten güzel haber

İbrahim Tatlıses'ten güzel haber

MAGAZİN Haberleri

Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses, fizik tedavi için gittiği Ankara Gata'dan İstanbul'a dondü

Etiler Tatlıses Kebap'ta ailesi ve dostu Aydemir Akbaş'la buluşan sanatçı, hasret giderdi. Mekandan oğlu İdo'yla ayrılan Tatlıses, soruları yanıtsız bıraktı.

TEDAVİ DE HASRET DE BİTTİ
Amerika'da beyin ameliyatı olan İbrahim Tatlıses'in GATA'daki (Gülhane Askeri Tıp Akademisi) fizik tedavisi sona erdi. Uğradığı silahlı saldırı sonucu uzun bir tedavi sürecine başlayan Tatlıses, İstanbul'daki tedavisinin ardından Miami'de başarılı bir operasyon geçirmişti. Buradaki ameliyat sonrası yurda dönen Tatlıses, fizik tedavisi için Ankara GATA'ya yatmıştı. Tatlıses, fizik tedavisi için gittiği Ankara GATA'dan döndü. Ünlü türkücü İstanbul'a döner dönmez soluğu çocukları Ahmet Tatlı ve İdo'nun yanında aldı. Etiler'deki Tatlıses Kebap'ta ailesi ve yakın dostu Aydemir Akbaş'la buluşan Tatlıses, çocuklarıyla uzun süre sohbet edip hasret giderdi. Restorandan ilk olarak Aydemir Akbaş çıkarken İbrahim Tatlıses gece yarısına kadar çocuklarıyla baş başa kaldı. Arabasının kapıya yanaşmasının ardından mekandan İdo ile birlikte çıkan Tatlıses görüntü alan gazetecilere de sağlığının gayet iyi olduğunu belirterek, teşekkür etti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...