Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Emre Altuğ'dan 'Çağla Şıkel' açıklaması

Emre Altuğ'dan 'Çağla Şıkel' açıklaması

MAGAZİN Haberleri

Kısa bir süre önce Çağla Şıkel ile evliliklerini noktalayan Emre Altuğ çarpıcı açıklamalarda bulundu

Uçankuş TV'ye konuşan Emre Altuğ, Çağla ile sürekli görüştüğünü belirterek "Biz hep görüşüyoruz. Çağla'yla sonsuza kadar görüşmek üzere ayrıldık. Çocuklarımız var bizim... Eskiden örnek çifttik, şimdi örnek boşanmış çiftiz. Haftaya çocuklarla İstanbul'da görüşeceğiz. Sonra da 1 hafta Çeşme'de benimle kalacaklar" dedi.
Emre Altuğ bir şezlongun fotoğrafını paylaşarak altına "Günaydın bilin bakalım, o tek başına öksüz duran şezlong kimin? Tabii ki benim biraz tatil o zaman" yazınca "Öksüz şezlong" sözüyle eski eşine gönderme yaptığı tahmin edildi.
nbsp;Ancak Uçankuş mikrofonuna konuşan Altuğ, "Öksüz diyerek kendimden değil, şezlongtan bahsettim. Neden ben öksüz olayım, annem babam var. Çocuklarım var, ayrıldığım eşim var" dedi.
nbsp;
"AŞKA KÜSMEDİM, AŞK YAŞAMAYI SEVERİM"
Aşk defterini kapatıp kapatmadığı sorusuna ise Altuğ, "Niye küseyim? Aşk yaşamayı seven bir adamım. Çok da güzel bir aşk yaşadım zaten. Ondan sonra 2 tane daha büyük aşk oldu. Dilim yanmış falan değil, kimse bana bir şey yapmadı ki!" diye konuştu.
nbsp;
" ÖRNEK BOŞANMIŞ ÇİFTİZ"
nbsp;İçinde "Çok Ayıp" ve "Çıta" isimli şarkılarının olduğu yeni albümünü piyasaya çıkarmaya hazırlanan Altuğ, eski eşiyle neden tatilini beraber yapmadığı sorusuna ise "Biz hep görüşüyoruz. Çağla'yla sonsuza kadar görüşmek üzere ayrıldık. Çocuklarımız var bizim... Eskiden örnek çifttik, şimdi örnek boşanmış çiftiz. Haftaya çocuklarla İstanbul'da görüşeceğiz. Sonra da 1 hafta Çeşme'de benimle kalacaklar" şeklinde konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...