Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Artık Merve 'Dalkılıç'

Artık Merve 'Dalkılıç'

MAGAZİN Haberleri

Merve Boluğur'un kınasında erkek arkadaşlarıyla mekana giren Murat Dalkılıç, senin adın bundan sonra 'Merve Dalkılıç' tezahüratı yaptı

Güzel oyuncu Merve Boluğur, önceki akşam Emirgan'daki La Boom adlı mekanda görkemli bir kına gecesi yaptı. Adile Sultan Sarayı'nda 24 Ağustos'ta dünyaevine girecek olan güzel oyuncunun keyfi, aşkı Murat Dalkılıç'ın sürpriziyle katlandı. Ünlü popçu, en yakın erkek arkadaşlarıyla kınayı bastı.


İKİ AYRI KIYAFET nbsp;
Murat Dalkılıç, mekana girerken arkadaşlarıyla "Senin adın bundan sonra Merve Dalkılıç" diyerek tezahurat yaptı. Ceylan Çapa, Pelin Karahan, Eliz Sakuçoğlu ve Dilara Öztunç gibi ünlü isimlerin akın ettiği kına gecesinde Merve Boluğur bir ara gözyaşlarına boğuldu. Gecede iki ayrı kıyafet giyen güzel oyuncu, özellikle geleneksel kına kıyafeti ve görkemli takılarıyla göz kamaştırdı. Törende Boluğur'un annesinin yanı sıra Murat Dalkılıç'ın annesi de hazır bulundu.


İKİ DÜĞÜN BİRDEN! nbsp;
Merve Boluğur, ilerleyen saatlerde Murat Dalkılıç'la birlikte 'Saltanat' isimli şarkıyı söyleyerek romantik anlar yaşadı. Bu arada ünlü çiftin, 24 Ağustos'taki İstanbul düğünlerinin ardından 26 Ağustos'ta da Çeşme'deki Laika Beach'te bir kutlama daha yapacağı öğrenildi.


ROMANTİK DÜET
Sevgilisinin kına gecesine sürpriz bir şekilde katılan Murat Dalkılıç, gecenin sonunda Merve Boluğur'la birlikte 'Saltanat' isimli şarkısında düet yaptı. nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...