Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Arda Turan'dan şaşırtan açıklama

Arda Turan'dan şaşırtan açıklama

MAGAZİN Haberleri

Bir gün önce Sinem Kobal ile pişti olan Arda Turan, 6 aylık kız arkadaşı Aslıhan Doğan ile evleneceğini söyleyerek, 'Bir bakmışsınız evlenmişiz' dedi.

Arda, 6 aydır aşk yaşadığı Aslıhan Doğan, kardeşi ve arkadaşlarıyla Sarıyer'de Kahraman Balık'ta yemek yedi. Gazetecilerin sorularını pek fazla yanıtlamayan Arda, bir muhabirin "Dünyaca ünlü futbolcular ile berabersiniz" sözünü duyunca şaşkınlık yaşadı. "Siz de dünyaca ünlüsünüz" cümlesiyle gülümseyen Arda, "Onlarla fazla vakit geçirme imkanımız olmadı ama herşey yolunda çok şükür" dedi.


HER AN HERŞEY OLABİLİR


Aslıhan Doğan ile evlilik düşüncesi olup olmadığı sorulduğunda ise sürpriz bir yanıt verdi. Sevgilisini neredeyse yanından hiç ayırmayan, birg ün önce de eski aşkı Sinem Kobal ile bir mekanda pişti olan Arda, "Herşeyin hayırlısı olsun. Bir bakmışsınız evlenmişiz" diyerek ani bir kararla, yıldırım nikahı kıyabileceğinin sinyalini verdi. 


Güneş

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...