Daha çok birlik olacağız

Daha çok birlik olacağız

MAGAZİN Haberleri

Patronlar, "Terör örgütleri toplumu korkutup sindirmek istiyor. Bu tehdide en etkili cevabı, toplumsal dayanışma ile verebiliriz" görüşünde birleşti

Hakkari Dağlıca'da düzenlenen hain pusuya, iş dünyası da büyük tepki gösterdi. Birlik ve beraberlik vurgusu yapan iş adamları, "Daha fazla kenetleneceğiz" mesajı verdi. 
¥  TÜSİAD'dan yapılan açıklamada, “Terörün ve şiddetin ülke gündeminin üzerine çöktüğü bu ortamda gerçekleşen Dağlıca saldırısı ile toplum olarak bir defa daha derinden sarsıldık. Terörü şiddetle kınıyor, PKK terör örgütünün saldırılarına bir an önce son vermesi yönündeki çağrımızı yineliyoruz. Teröre karşı toplumun bütün kesimlerinin göstereceği duyarlılık ve ortak iradenin ülkemizin en büyük gücü olduğuna inanıyoruz” denildi.
TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu: 
¥  Teröre bulaşan ve medet umanlar, insanlık suçu işliyor. Dökülen şehit kanları, onları iki cihanda da abat etmeyecektir. Bu aşağılık eylemlerden beslenenlere lanet olsun. Bu ülkenin birlik beraberlik duyguları hiçbir zaman çözülemeyecek kadar kökleşmiştir. Herkes bunu bilsin.
MÜSİAD Başkanı Nail Olpak:
¥  Birlik, beraberlik, kardeşlik ve Türkiye'nin bölünmez bütünlüğüne yapılan bu hain saldırılar amacına ulaşamayacaktır. PKK bilmelidir ki; ülkemizin huzur ve istikrarını hedef alan bu tür eylemler toplumumuzu daha çok kenetlemektedir. Bu zor dönemlerde bile Anadolu kardeşliğine olan inancımız sarsılmayacaktır.
İTO Başkanı İbrahim Çağlar:
¥  Huzurumuzu ve kardeşliğimizi bozmaya cüret edenler karşılarında tek yürek olarak ülkemizin tam katmanlarını bulacaklar ve bu alçaklığın hesabını verecekler. Kahraman şehitlerimizi rabbim cennetinde cemaliyle karşılayacak.
Ünlülerden Dağlıca tweetleri!
Dağlıca'dan gelen şehit haberleri ünlü isimlerin de gündemindeydi. Kimisi profilini kararttı kimisi Türk bayrağını profil fotoğrafı yaptı. İşte ünlü isimlerin sosyal medyadaki Dağlıca tepkisi:
Gülben Ergen Çelik:
¥ Allah belanı versin PKK! Kökün kurusun PKK! İnsafsız! Vicdansız! Bu topraklar senin olamayacak, cinayetler yakanı bırakmaz PKK!
Demet Akalın:
¥ Yürekler kan ağlıyor sevinçler kursağımızda kaldı. Şehitlerimiz için yapılacak tek şey dua.
Ece Erken:
¥ Yürekleri dağladın Dağlıca... şehitlerimizin ailelerine sabır diliyorum, Allah rahmet eylesin. Yürek…
Mustafa Sandal:
¥ Dağlıca'da yürekler yandı canlarımız gitti! Bitsin artık bu terör o gencecik yüreklerin canı yanmasın. Huzur istiyoruz! Allah rahmet eylesin...
Oğuzhan Koç:
¥ Dağlıca'daki saldırıda şehit olan askerlerimize Allah'tan rahmet, aileleri, sevenleri ve Türk Silahlı Kuvvetleri'ne başsağlığı dilerim.
Yonca Evcimik:
¥ Dağlıca...:(( Yetti artık şehit haberleri.. Terörü destekleyenlere lanet olsun.
Özcan Deniz:
¥ Kıyametin kopmasını hiç bu kadar istememiştim. Bu vicdan ve akıl tutulması başka nasıl biter!
Alişan:
¥ Tam sevinmişken sevincimizi kursağımızda bırakanlara lanet olsun. Allah sabırlar versin şehitlerimizin ailelerine ve hepimize. 





UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...