Kara Sevda dizisi başlamadan olay oldu

Kara Sevda dizisi başlamadan olay oldu

MAGAZİN Haberleri

Kara Sevda dizisinin Medcezir'le aynı tanıtım videosu ve imajı kullanması akıllarda soru işareti uyandırdı

Akşam'da yer alan habere göre yeni sezonda seyirciyle buluşmaya hazırlanan 'Kara Sevda' dizisi daha başlamadan olay oldu. Neslihan Atagül ile Burak Özçivit'in başrol oynadığı dizinin bir dönem yayımlanan Medcezir'le büyük benzerlik taşıması sosyal medya kullanıcılarının dikkatinden kaçmadı.


Çağatay Ulusoy ile Serenay Sarıkaya'nın başrol oynadığı projenin ilk fragmanıyla 'Kara Sevda'nın tanıtım videosundaki birçok ortak nokta şimdiden tartışmaları beraberinde getirdi. Neslihan Atagül ile Burak Özçivit'in Ulusoy ile Sarıkaya gibi bir otobüste bir araya gelmeleri, Burak Özçivit'in Çağatay Ulusoy gibi aynayla yüzleşmesi, 'İkinci bir Medcezir mi geliyor?' sorusunu akıllara getirdi. Ayrıca Burak Özçivit'in Ulusoy'la aynı saç imajına gitmesi ihtimali oldukça güçlendirdi.


Ay'ın Kara'sı!
Birçok dizinin yapımcılığını üstlenen Ay Yapım'ın dizi isimlerinde 'Kara' kelimesini kullanması bir hayli düşündürdü. 'Kara Sevda' dizisinin yapımcılığını üstlenen şirket daha önce de 'Kara Para Aşk', 'Karadayı' gibi birçok kara sözcüğüyle başlayan işlere imza atmıştı. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...