Gökçe Bahadır iddialı rol ile geri dönüyor

Gökçe Bahadır iddialı rol ile geri dönüyor

MAGAZİN Haberleri

Güzel oyuncu Gökçe Bahadır, bu pazar Star TV'nin yeni dizisi “Hatırla Gönül”le ekrana dönüyor.

Şimdiye kadar canlandırdıklarından çok farklı bir karakter olarak izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan Bahadır, Vogue dergisine konuştu: “Bu beni araştırmaya yönlendiren bir iş oldu. Yetimhanelere gittim. Ameliyata girdim, doktorlarla, hemşirelerle konuştum.”


Gökçe Bahadır'ın yeni dizisi “Hatırla Gönül”, bu pazar Star TV'de başlıyor. Oyuncu, projeye ismini veren Gönül'ün, şimdiye dek hiç canlandırmadığı türden bir karakter olmasından dolayı heyecanlı: “Doğumundan 12 yaşına kadar yetimhanede, ardından 6 yıl da yetiştirme yurdunda büyümüş, sonra ameliyat hemşiresi olup kendine bir hayat kurmayı başarmış bir kadın...”


Yeni bir karakter oluşturmanın, mesleğinin en sevdiği yönü, hem en stresli hem de en zevkli süreci olduğunu vurguluyor sonra:


“O karakterin arayışı, dizi boyunca sürer, hiç bitmez. Bu da beni araştırmaya yönlendiren bir iş oldu. Ameliyata falan girdim, hemşirelerle konuştum. Yetimhanelere gittim... Ne bileyim, bir sürü yeni tecrübe yaşadım bu dizi sayesinde.”


Bugüne dek canlandırdığı rollerin bir teki bile diğerlerini kıyısından köşesinden andırmıyor. Bunu söylediğimizde “Olabilir tabii... Beni ilk etapta senaryo ve rollerin farklılığı cezbediyor galiba, doğru şey gelene kadar da beklemeyi biliyorum.” 


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...