Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Pronail-Akkoza 1 yaşında

Pronail-Akkoza 1 yaşında

MAGAZİN Haberleri

Hijyenik ve sakin ortamı ile tüm bayanların ortak noktası olan Pronail Akkoza-Akbatı haftasonu 1. yaşını kutladı.

Bahçeşehir'in en kaliteli mekanlarından biri olan Pronail Akkoza-Akbatı 1. yaşını kutladı. Hafta sonu gerçekleştirilen etkinliğe ilgi yoğundu. Davete müşterilerin yanı sıra ünlü isimler de katıldı. Pronail Akkoza'nın sahibi Gülşah Şen, bu hizmeti vermekten mutluluk duyduğunu dile getirerek, 'Kasım ayı boyunca indirimlerimiz devam ediyor. Tüm bayanlarımızı salonumuza bekliyoruz.' dedi. 
Pronail-Akkoza 1 yaşında

Bayanların tercih merkezi Pronail'de; protez tırnak, tırnak yeme tedavisi, çıkmayan oje, kalıcı makyaj, cilt bakımı, spa manikür-pedikür gibi hem tedavi hem de kozmetik amaçlı bir çok farklı seçenek ile siz değerli müşterilerin hizmetine sunuluyor. Günlük kullanılan aletlerdeki sterilize etme işlemleri, nano teknolojisini kullanan bakteri önleyici yüzey temizleyiciler sayesinde misafirler ile sağlıklı ve güven dolu bir ilişki kuruluyor. 
Pronail Akkoza-Akbatı güleryüzlü çalışanları ile siz bakımlı bayanları salonuna bekliyor


FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ








UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...