Serenay Sarıkaya'dan 'Çağatay' açıklaması

Düzenleyen:
Serenay Sarıkaya'dan 'Çağatay' açıklaması

MAGAZİN Haberleri

Altın Kelebek Ödülü'nde karşılaşan Çağatay Ulusoy ile Serenay Sarıkaya sohbet etti. Sarıkaya, Ulusoy hakkında açıklama yaptı

Gazetecilerle başrolünü oynadığı ‘Delibal’ filmiyle ilgili konuşan Çağatay Ulusoy, eski sevgilisi Serenay Sarıkaya’nın arkasından geldiğini görünce ne yapacağını şaşırdı.Filmin çok güzel olduğunu ve merakla beklediğini söyleyen oyuncu, Sarıkaya’nın “Naber Çağatay?” demesiyle rahat bir nefes aldı. 
 
ABD’den bir günlüğüne geldiğini söyleyen Sarıkaya, “Amerika’da dans derslerine ve spora devam ediyorum” dedi. Oyuncu, Ulusoy’la karşılaşmasıyla ilgili sorulara, “Çağatay arkadaşım. Güzel bir ilişkimiz oldu. İyi projeler yaptık. Bildiğiniz gibi şimdi Kerem Bürsin’le düzgün bir ilişkim var. Çağatay’la adımın geçmesi beni üzüyor. Yarın Kerem’in yanına Amerika’ya gidiyorum” açıklamasını yaptı. 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...