Paramparça yine zirvede

Düzenleyen:
Paramparça yine zirvede

MAGAZİN Haberleri

‘Paramparça’, Pazartesi akşamı yayınlanan 44. bölümüyle TNS ölçümlerine göre AB kategorisinde 8.52 reyting, 20.88 izlenme payı ve ABC1 kategorisinde ise 9.01 reyting, 20.68 izlenme payı ile her iki kategoride de günün en çok izlenilen programı ve birincisi oldu

Yapımcılığını, dünyanın en büyük medya prodüksiyon şirketi Endemol Shine Türkiye’nin üstlendiği, başrollerini Nurgül Yeşilçay, Erkan Petekkaya, Ebru Özkan ve Barış Falay’ın paylaştığı, senaryosu Yıldız Tunç’a, yönetmenliği ise Altan Dönmez’e ait ‘Paramparça’ Pazartesi ekranın zirvesinde yer aldı.

Paramparça yine zirvede
İLK KARŞILAŞMA EKRANA KİLİTLEDİ

Cihan’ın şirketteki başarısıyla deliye dönen Harun, elindeki son kozları oynamaya karar vererek Gülseren ile tanıştı.
Paramparça yine zirvede
Gülseren ile Harun’un bu ilk karşılaşma anı izleyiciyi ekrana kilitledi. Candan ve Harun’un birbirlerine silah doğrultmaları, Rahmi ile Keriman’ın buluşması, Cihan’ın büyük bir şirketle dev bir anlaşmaya imza atarak küllerinden doğması sosyal medyada en çok konuşulan sahneler olurken, Ozan’ın Dilara’yla Harun’u baş başa yakalamasıyla Paramparça’da heyecan doruğa çıktı.

 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...