Glıss'e büyük ödül

Düzenleyen:
Glıss'e büyük ödül

MAGAZİN Haberleri

Schwarzkopf’un dünyaca ünlü saç bakım markası Gliss, marka algısını en fazla artıran kurum ve markalar arasında yer alarak ödül almaya hak kazandı.

Marketing Türkiye, bütünleşik pazarlama yaklaşımıyla hareket ederek marka değerini ve itibarını en çok artıran markaları ödüllendirdi. Bütünleşik pazarlama alanında, bu yıl ikincisi gerçekleştirilen “The ONE Awards” ödül töreninde Gliss, kendi sektöründe itibarını en fazla artıran marka olarak ödüle layık görüldü. Gliss’e ödül getiren tüketici araştırması, 1.200 kişinin katılımı ile Türkiye genelinde gerçekleştirildi. Ödülü, Gliss Marka Müdürü Barış Erdoğan aldı. Gerçekleştirdiği konuşmada, Gliss’in 50 yıldır yeniliklerle özdeşleşmiş bir marka olduğunu vurgulayan Erdoğan, marka farkındalığı oluşturmak ve marka algısına yatırım yapmak için de yoğun şekilde çalıştıklarını ifade etti. Barış Erdoğan, bu ödülün kendilerini motive ettiğini, özellikle tüketiciler tarafından seçilmiş olmanın, kendileri için en büyük ödül olduğunu belirtti. Elde ettikleri başarıda pay sahibi olan herkese emek, çaba ve gayretleri dolayısıyla teşekkür etti. 
Gliss’in PR faaliyetlerini yürüten Med Partners Reklam ve Halkla İlişkiler Ajansı da marka algısının artırılmasında gösterdiği başarılı çalışmaları dolayısıyla sertifika ile ödüllendirildi.  
 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...