Hakan Altun'dan dev konser!

Düzenleyen:
Hakan Altun'dan dev konser!

MAGAZİN Haberleri

Arabesk müziğin sevilen isimlerinden Hakan Altun, dev bir konserle müzikseverlerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Aşk şarkılarının en sevilen isimlerinden Hakan Altun, organizasyonunu Pera Event’in üstlendiği Mall Of İstanbul Moi Sahne Kış Konserleri kapsamında sahne alacak.
Sevilen sanatçı, 2 Mart Çarşamba akşamı gerçekleşecek olan konserinde, kendi albümünde yer alan şarkıların yanı sıra, arabesk müziğin efsane isimlerinin dillerden düşmeyen eserlerini de seslendirecek.
ÖZEL REPERTUVAR VE MUHTEŞEM SÜRPRİZLER! BİLETLERİ GÜNLER ÖNCESİNDEN TÜKENDİ!
Söylediği her şarkı ve verdiği her konser ile müzikseverlerin beğenisini kazanan Hakan Altun, biletleri günler öncesinden tükenen konserinde, dinleyicileri için özel bir repertuvar ve muhteşem sürprizler hazırladı.
Geçtiğimiz hafta piyasaya çıkan "İstanbul Ses Kayıt-Burhan Bayar Şarkıları" albümünde bir Tatlıses hiti olan "Yıkılmışım Ben" şarkısını seslendiren Altun, bu şarkıyı da canlı olarak ilk kez 2 Mart Çarşamba akşamı Moi Sahne'de seslendirecek.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...