Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

'Güneşin Kızları'na suç duyurusu

Düzenleyen:
'Güneşin Kızları'na suç duyurusu

MAGAZİN Haberleri

Mudanyalı yazar Şemsettin Topçu, 'Güneşin Kızları' adlı romanının ismini kendisinden izinsiz kullandığını ileri sürdüğü kanal hakkında suç duyurusunda bulundu.

2007 yılında 'Güneşin Kızları' adlı romanı yazarak Alfa Aktüel yayınlarına bastıran Şemsettin Topçu, aynı adı kullanan dizinin kendisinden izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden yayınlanması üzerine Mudanya Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulundu. Topçu,
“Romanım bir televizyonda dizi haline getirilerek halen yayınlanmakta. Romanımda Bursa ve Mudanya’da yaşanan bir aşkın hikâyesi anlatılmakta. Benden izin almadan ve hiçbir telif hakkı ödenmeden halen diziyi yayınlayan kanal ile uzlaşmak istiyorum. Ya da romanımın ismini diziden kaldırsınlar. Benden hiçbir izin almadan yapılan bu dizi hakkında Bursa’da noterden yaptığımız ihtarnamenin ardından suç duyurusunda bulunma kararı aldım. Romanım ismi dışında, şahsım ve romanımdan bahsedilmemesinin yeterli sebep olduğunu sanıyorum” dedi. 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...