Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Nihal Candan'dan bomba sözler

Düzenleyen:
Nihal Candan'dan bomba sözler

MAGAZİN Haberleri

urvivor'dan elenen Nihal Candan Türkiye'ye dönmeden önce Survivor hakkında olay açıklamalarda bulundu

Survivor 2016'dan elenen son isim Gönüllüler takımından Nihal Candan oldu. Türkiye'ye dönmeden önce Survivor hakkında flaş açıklamalar yapan Nihal Candan, hakkında çıkan iddialara cevap verdi.
Takım arkadaşları tarafından ihanetle suçlanan Nihal, 'Asıl onlar bana ihanet etti' diyerek bir bir bombaladı...

İBRAHİM VE SERKAY...
Konseyde beni yazmaları için performasımın iyi olmaması bir nedendi. Bunun yanında İbrahim ve Serkay için bazı zamanlarda can sıkıcı bir insan olmaya başlamıştım. Çok fazla fikir ayrılığına gelebilen kişiler değiller. Onlarla en samimi en dobra biçimde tartışan kişi bendim.

Survivor olmak parkurda cigerini bırakmak değil. Parkurlarda yüksek başarı gösteremedim. Benim spor geçmişim yok, sporcu bir kimliğim yok ama ben Survivor'da karakter ortaya koydum. Ada da olmalıydım.

ADADAKİ EN BÜYÜK PROBLEM...
En büyük problem açlıkken, en büyük haksızlık birilerinin pastadan fazla pay alıp ekmeği siz paylaşım demesiydi. Onun dışında Semih'in yaptığı çok haksızlık var takıma. Mesela dokunulmazlık oyunlarında oynanaması. 

O OLAY İSTANBUL'DA OLSAYDI SONUÇLARI FARKLI OLURDU
İbrahim ile biz 'coconut kabuğu' olayı yaşamıştık. Bu olay aslında büyük bir olaydı ama ben hatır gönül diyerek bu işin üstünü örttüm. Ama bu olay İstanbul'da olsaydı tepkim daha farklı olurdu. Mevzu sen haklısın ben haklyım değil de 'Nihal sen bunu yaptın çok üzüldük asıl amacım bu' denseydi ben konseyde herkesle vedalaşırdım.

Onlara, bana ihanet ettiniz diyebilirim. Beni bunca haftadır tanımş olmalarını bekledim. Beni direk ihanetçilikle suçladıkları için onlara ihanet ettiler diyebilirim. Bu kelimeyi onlar için değil de sadece Semih ve Gizem için kullanmak isterdim

SEMİH'İN SAYILARINA İHTİYAÇLARI YOK
Takımın Semih'in sayılarına asla ihtiyaçları yok. Onlara kırgın olmama rağmen hala aklım o 6 kişinin doyması ve kazanması yönünde. Birbirlerini düşünmelerini istiyorum. Dileklerim bir dahaki konseyde Gizem ve Semih'i çarpıştırmaları yönünde.

İŞTE 30 MART 2016 TARİHLİ GÖNÜLLÜLER OY SIRALAMASI

1. Semih Öztürk
2.Serkay Tütüncü
3. Gizem Kerimoğlu
4.Damla Can
5.Gizem Memiç
6. Efecan
7.Nihal Candan
8. Zafer

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...