Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Survivor'da şoke eden gelişme! O isim elendi

Düzenleyen:
Survivor'da şoke eden gelişme! O isim elendi

MAGAZİN Haberleri

Tv8'in en iddialı yarışması Survivor 2016'da şoke eden bir gelişme yaşandı. Halk oylamasında birinci çıkan Tuğba, Mehmet'i gönderdi

Haftalar geçtikte büyük heyecan kazanmaya başlayan Survivor'da 12 Nisan günü eleme gerçekleşti.

MEHMET ADAYA VEDA ETTİ

Ünlüler takımının dokunulmazlık oyununu kaybettiği haftada SMS oylamasına kalarak en az oyu alan isim Mehmet oldu ve adaya veda etti.

ACUN ILICALI: ŞOKTAYIM

Survivor ünlüler oy sıralamasında hiç beklenmedik bir isim SMS birincisi çıktı. Yattara beklenirken Acun Ilıcalı "Şoktayım" diyerek Tuğba Özay'ın ismini okudu.

BİRİNCİ OLAN TUĞBA MEHMET'İN ADINI VERDİ

Survivor ada konseyinde Yunus Günçe eleme adayıydı. Onun yanına yeni gelen isimleri Tuğba Özay ve Ezgi Avcı verdi. Tuğba Özay elenme adayı olarak Mehmet Özyay adını söyledi.

"SENİ VE SESİNİ ÖZLEYECEĞİZ"

Mehmet Özyay veda etmekte çok zorlanırken Acun Ilıcalı "Seni ve sesini özleyeceğiz" diyerek uğurladı. Mehmet Survivor adasında 'uluması' ve yarı İngilizce yarı Türkçe tezahüratları ile zihinlerde yer etti. Mehmet Özyay "hakkınızı helal edin" deyip ağlayarak gitti.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...