Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Hadise 2 milyon dolara transfer oldu

Düzenleyen:
Hadise 2 milyon dolara transfer oldu

MAGAZİN Haberleri

Son olarak Sırma Grup’un reklamlarında rol alması için 1.2 milyon TL alan Hadise, firmanın yurt dışındaki yüzü olması karşılığında 2 milyon dolarlık teklife prensipte 'evet' dedi.

Reklamların en çok tercih edilen isimlerinden Hadise, rekor ücretli anlaşmalarına bir yenisini daha ekledi. Son günlerde Türk Telekom ve Twist'in Reklamlarında boy gösteren ünlü şarkıcı, son olarak Sırma Grup'la anlaşmıştı. Bu anlaşması karşılığında 1 milyon 200 bin lira ücret alan Hadise, satışları olumlu etkiledi. Popçunun rol aldığı reklamdan iyi geri dönüş alan Sırma Grup yetkilileri, Hadise'ye müthiş bir teklif daha götürdü.   

Ortadoğu ve Avrupa pazarında söz sahibi olmak isteyen firma, yurt dışında yapacağı reklam kampanyasında da Hadise ile çalışmak istiyor. Yeni reklam kampanyası için seksi popçuya 2 milyon dolar (6 milyon TL) öneren yetkililer, Hadise ile prensipte anlaştı.

PARTNERİ ŞİMDİLİK GİZLİ

Başarılı popçuya Ortadoğu'da gösterilecek reklam filmlerinde eşlik edecek bir de erkek partner arayan yetkililer, görüştükleri bu ismi şimdilik gizli tutuyor. (Takvim)

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...