İşte Özgür Ozan'ın gerçek eşi

Düzenleyen:
İşte Özgür Ozan'ın gerçek eşi

MAGAZİN Haberleri

Arka Sokaklar dizisinde Fіgеn Evren'in oynadığı Suat karakteri ile evli olan Özgür Ozan'ın gerçek hayatta Neslihan Uğurlu ile mutlu bir evliliği var.

Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu dizilerinden olan Arka Sokaklar'da Hüsnü Çoban karakterini canlandıran Özgür Ozan, dizide Fіgеn Evren'in oynadığı karakter ile evli. Ozan'ın gerçek hayattaki eşi Neslihan Uğuгlu.

SOSYAL MEDYAYI SALLADI

Türkiye günlerdir Arka Sokaklar dizisinde vurulan Hüsnü Çoban'ın ölüp ölmeyeceğine kilitlendi. Sosyal medyada cenaze töreni için kampanya başlatılan Hüsnü Çoban için son olarak kırk yemeği etkinliği düzenlendi.

İşte Özgür Ozan'ın gerçek eşi


HERKES SUAT'LA ÖZDEŞLEŞTİRDİ AMA...

Dizinin son bölümünde ameliyata alınan ve yoğun bakımda tutulan Hüsnü Çoban'ın eşi Suat'ın gözyaşları ekran başındakileri duygulandırmıştı. Bu zamana kadar dizideki Suat karakteri ile özdeşleşen Özgür Ozan'ın gerçek hayattaki eşi ise Neslihan Uğurlu... Çiftin bir de çocukları var.

 

İşte Özgür Ozan'ın gerçek eşi
ÖZGÜR OZAN KİMDİR?

Özgür Ozan 1966 Bolu doğumlu oyuncu. İlk, orta ve liseyi Ankara Cumhuriyet Lisesi'nde tamamladı. Mezun olduktan sonra amatör tiyatrolarda çalıştı. İzmir Devlet Tiyatrosu, İzmir Çocuk Tiyatrosu ve Uluslararası Tiyatro Topluluğu'nda çeşitli oyunlarda rol aldı. 1985 yılına kadar profesyonel olarak basketbol oynadı. Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk Bölümü'nü bitirdi.

Bursa Devlet Tiyatrosu'nda oyunlarda rol aldı. İstanbul Pınar Çocuk Tiyatrosu'nda görev yaptı. Çocuklar Duymasın adlı dizide canlandırdığı, hafif kılıbık Selami karakteri ile tanınır hale geldi. Özgür Ozan evli ve bir çocuk babasıdır.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...