Tarkan bakın neden sessizce nikah kıymış!

Düzenleyen:
Tarkan bakın neden sessizce nikah kıymış!

MAGAZİN Haberleri

Geçtiğimiz cuma günü sürpriz bir şekilde dünyaevine giren Tarkan, "Ülke gündemi çok üzücü, bugünlerde sessizce nikah yaptık." dedi.

Geçtiğimiz cuma akşamı sessiz sedasız dünyaevine giren Tarkan'ın Tarabya'daki villasında kıyılan nikahta, nikah memuru evlilik cüzdanını gelin Pınar Dilek'e verdi.

ŞAHiDi ENiŞTESi

Aile arasındaki sade törende Tarkan'ın şahitliğini eniştesi Mahmut Menekşe yaparken Pınar Dilek'in şahitliğini ise çocukluk arkadaşının yaptığı ortaya çıktı.

Tarkan bakın neden sessizce nikah kıymış!

DÜĞÜNDE BEYAZ SMOKİN GİYECEK

Geçtiğimiz cuma günü sürpriz bir şekilde dünyaevine giren Tarkan, sürpriz nikahla ilgili konuştu. Beş yıllık ilişkisini evlilikle taçlandırdığını belirten megastar, "Ülke gündemi çok üzücü, bugünlerde sessizce nikah yaptık. Düğün 6 Mayıs'ta Köln'de olacak. Eşim hakkında çıkan dedikodular gerçeği yansıtmıyor. Henüz hamile değil" diye konuştu.

Tarkan bakın neden sessizce nikah kıymış!

BALAYI UZAKDOĞU'DA

Tarkan'ın Köln'deki düğünde 'Smokin Sihirbazı' olarak bilinen Levon Kordonciyan imzalı beyaz bir damatlık giyeceği, Pınar Dilek'in de farklı bir gelinlik diktirdiği öğrenildi. Çiftin balayına haziran ayında çıkacağı ve şimdilik tercihlerinin Uzakdoğu olduğu öğrenildi. Tarkan balayından sonra ise Avrupa turnesine çıkacak.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...