İlk konser Darüşşafaka yararına...

Düzenleyen:
İlk konser Darüşşafaka yararına...

MAGAZİN Haberleri

Sanatçı Tarkan, Darüşşafaka yararına yapılan “Eğitimde Fırsat Eşitliği İçin” konserinde sevenleriyle buluştu.

Volkswagen Arena’da gerçekleşen konserde sanatçı, hayırlı ve güzel bir sebeple bir araya geldiklerini söyledi. Yaklaşık 2 saat sahnede kalan Tarkan, konserden elde edilen gelirle Darüşşafaka Vakfı’na sanat merkezi açılacağını söyledi. Tarkan “Çocuklarımızın kabiliyetlerini keşfedecekleri bir sanat merkezi. İnşallah birer başarılı sanatkâr olurlar ve biz de gurur duyarız onlarla. Tekrar tekrar teşekkürler hepinizin katkılarına. Çocuklar ve sanat için daha heyecanlı lütfen...” dedi.

Yeni albüm baharda

Tarkan, konser sırasında yeni bir albümün yolda olduğunu belirterek “Galiba çok güzel oldu. Benim çok içime sindi. Çok çalıştım üzerinde. Neredeyse üç dört yıl oldu bu repertuvarı hazırlayana kadar. Pek yakında yeni pop şarkıları yolda, doludizgin geliyor. Yakında dediysem ilkbahar gibi...” diye konuştu. 

 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...