HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Alişan'dan beklenmedik paylaşım! İşte sevgilisi

Düzenleyen: /
Alişan'dan beklenmedik paylaşım! İşte sevgilisi
Alişan, Haber

MAGAZİN Haberleri

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a verdiği ‘6 ay içinde evlenme’ sözünün süresi dolan Alişan, sosyal medya hesabından flaş bir paylaşım yaptı.

Alişan, geçtiğimiz gün verdiği röportajda, "Görüştüğüm biri var ama şu anda ismini söyleyemem. İlişkimiz çok güzel bir şekilde devam ediyor. Aynı şekilde giderse, en kısa zamanda mutluluğumu paylaşacağım inşallah. Belki tanırsınız; herkes tanımıyordur ama tanıyanlar vardır. Biz birbirimizi yeni yeni tanıyoruz ve her şey çok güzel gidiyor. Bu evreyi geçersek, en çok istediğim şey evlenmek... Mutlu sona ulaşacağım inşallah. Cumhurbaşkanı Erdoğan'a verdiğim sözün tarihi nisan ayında doluyordu. Evlenmesem de, verdiğim sözü tuttum ve birini buldum. Yarı yarıya sözümü tutmuş oldum. Cumhurbaşkanımız'ın düğünüme gelmesini çok isterim. En büyük hayalim bu. Kendisi bana söz vermişti; inşallah uygun olursa düğünüme gelecek. Bir de İbrahim Tatlıses'in düğünümde şarkı söylemesini hayal ediyorum çünkü kendisi benim idolüm." ifadelerini kullanmıştı.

İŞTE ALİŞAN'IN SEVGİLİSİ -TIKLA

 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...