Kenan İmirzalıoğlu halay başı oldu

Düzenleyen:
Kenan İmirzalıoğlu halay başı oldu

MAGAZİN Haberleri

Sinem Yalçınkaya ile dünyaevine giren oyuncu Sarp Akkaya'nın düğününde halay başı olan Kenan İmirzalıoğlu, geceye katılanlardan tam not aldı.

Oyuncu Sarp Akkaya Fenerbahçe'nin Olympiakos ile oynadığı Eurolig basketbol maçında evlenme teklif ettiği Sinem Yalçınkaya ile yine bir Fenerbaçe-Olimpiakos maçında evlendi.

BİRÇOK ÜNLÜ İSİM KATILDI

Beykoz Kundura Fabrikası'nda gerçekleşen nikah ve düğün töreni ile dünya evine giren çiftin düğününe katılan isimler arasında Kenan İmirzalıoğlu, Sinem Kobal,Aslı Enver gibi tanınmış isimler vardı.

"İNŞALLAH UĞURLU GELİRİZ"

Düğün törenlerinin de evlilik teklifinin de maça denk gelmesiyle ilgili Sarp Akkaya, "Bizim için özel bir gün, Fenerbahçe'ye özel evleniyoruz, inşsallah uğurlu geliriz" dedi.

ASLI ENVER ERKEN AYRILDI

Aslı Enver'in de kısa bir süre katılıp ayrıldığı düğün törenine Murat Boz'un katılmadığı öğrenildi.

KENAN İMİRZALIOĞLU HALAY BAŞI OLDU

Sinem Kobal ile eşi Kenan İmirzalıoğlu gece boyunca birbirlerinden ayrılmadılar. Halay başı olan İmirzalıoğlu, performansı ile tam not aldı.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...