Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Harbiye Açıkhava İstanbul'u renklendirecek

Düzenleyen:
Harbiye Açıkhava İstanbul'u renklendirecek

MAGAZİN Haberleri

İstanbul yaz gecelerinin vazgeçilmezi olan Harbiye Açıkhava konserleri yine birbirinden ünlü isimleri sevenleriyle buluşturacak. Temmuz ayında Kerki Production ve Solfej Organizasyon tarafından düzenlenecek konserlerde, Sertab Erener, Sibel Can, Goran Bregovic, Duman ve Pentagram sevilen şarkılarını İstanbullular için seslendirecek.

Yaz aylarında İstanbul’un en önemli etkinlik merkezi haline gelen Harbiye Açıkhava Sahnesi, 27-31 Temmuz tarihleri arasında birbirinden ünlü isimlere ev sahipliği yapacak. Kerki Production ve Solfej Organizasyon’un düzenlediği konser serisi kapsamında gerçekleşecek olan Harbiye Açıkhava Konserleri, her gün farklı bir sanatçı ile İstanbul gecelerini renklendirecek.

DUMAN, GORAN BREGOVIC, SİBEL CAN VE PENTAGRAM İLE MÜZİĞİN HER TÜRÜ HARBİYE’DE
Harbiye’de 27 Temmuz akşamı sahneye çıkacak olan Duman grubu, dillere pelesenk olan şarkılarıyla İstanbul’da rock rüzgarları estirecek. Performansıyla her zamanki gibi coşkulu bir konser verecek olan Duman, yine unutulmaz bir akşama yaşatacak.

BALKAN MÜZİĞİNİN DÜNYACA ÜNLÜ İSMİ GORAN BREGOVİC 28 TEMMUZ’DA HARBİYE’DE
Balkan müziğinin dünyaca ünlü müzisyeni Goran Bregovic’de Kerki Production ve Solfej Organizasyon işbirliğiyle Türkiye’ye geliyor. ‘Düğün ve Cenaze’ adlı konseriyle 28 Temmuz’da hayranlarıyla buluşacak olan Bregovic, müzikseverlere harika bir dinleti yaşatacak.

SİBEL CAN YENİ ALBÜMÜNDEN ŞARKILARI İLK KEZ SESLENDİRECEK
Harbiye konserlerinin vazgeçilmezlerinden Sibel Can yeni albümünden ilk şarkılarını 29 Temmuz’da Harbiye Açıkhava konserinde seslendirecek. Geçmişten bugüne en sevilen şarkılarını da söyleyecek olan fantezi müziğin sevilen sesi, şarkılarına danslarıyla eşlik ederek hayranlarını coşturacak.

PENTAGRAM’DAN 30. YILA ÖZEL KONSER 30 TEMMUZ’DA
Bu yıl 30.yılını kutlayan efsane rock grubu Pentagram, 30 Temmuz’da Harbiye’de hayranlarıyla buluşacak. Son olarak çıkardıkları akustik albümleri ile büyük beğeni toplayan grup, hayranlarına yine harika bir performans sergileyecek.

KAPANIŞI SERTAB YAPACAK
Kerki Production ve Solfej Organizasyon’un Temmuz ayı Harbiye konserlerinin sonuncusunu ise 31 Temmuz akşamı Sertab Erener yapacak. ‘Sertab’ın Oda Müziği ve Müzikal’ temasıyla Harbiye’de sahne alacak olan Erener, güçlü sesi ve performansıyla yine tadı damaklarda kalacak bir gece yaşatacak.

İstanbul Harbiye Açıkhava Konser Programı

İstanbul
27 Temmuz 2017 Perşembe
Harbiye
Duman
İstanbul
28 Temmuz 2017 Cuma
Harbiye
Goran Bregovic
İstanbul
29 Temmuz 2017 Cumartesi
Harbiye
Sibel Can
İstanbul
30 Temmuz 2017 Pazar
Harbiye
Pentagram Akustik
İstanbul
31 Temmuz 2017 Pazartesi
Harbiye
Sertab'ın Oda Müziği& Müzikal

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...