Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Usta oyuncu Tahir Ulubayrak'tan üzen haber

Düzenleyen:
Usta oyuncu Tahir Ulubayrak'tan üzen haber

MAGAZİN Haberleri

Diriliş Ertuğrul, Kurtlar Vadisi Pusu ve daha pek çok projede yer alan Tahir Ulubayrak, hastaneye kaldırıldı. Usta oyuncu 20 günde, 14 kilo verdi.

Kurtlar Vadisi Pusu, Diriliş Ertuğrul gibi çok sayıda dizi, film ve reklam filmlerinde rol alan oyuncu Tahir Ulubayrak'ın, 14 gündür hastanede tedavi gördüğü öğrenildi.

"DUALARINIZI EKSİK ETMEYİN"

Oyuncunun 20 gün içinde 14 kilo verdiğini duyuran ünlü şarkıcı Onur Akay "Değerli oyuncu Tahir Ulubayrak, 14 gün önce rahatsızlanarak Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Dahiliye servisinde yatan Ulubayrak, 20 gün içinde 13 kilo verdi. Çok yüksek çıkan kreatin ve kalsiyumu düşüremiyorlar ve durmadan sıvı kaybı yaşıyor. Değerli oyuncumuz için dualarınızı eksik etmeyin." notunu düştü.

PEK ÇOK PROJEDE YER ALDI

Kurtlar Vadisi Pusu, Diriliş Ertuğrul, Küçük Gelin, Yunus Emre Aşkın Yolculuğu ve Filinta "Bir Osmanlı Polisiyesi" gibi çok sayıda dizi ve reklam filmlerinde oynayan Tahir Ulubayrak, sinema filmlerinde de rol aldı. Ulubayrak, en son geçtiğimiz Nisan ayında vizyona giren, "Azem 3: Cin Tohumu" isimli yerli korku filminde rol almıştı.

Usta oyuncu Tahir Ulubayrak'tan üzen haber

Usta oyuncu Tahir Ulubayrak'tan üzen haber

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...