Melo, Riera'yı hastanelik etti

- Güncelleme:
Melo, Riera'yı hastanelik etti

Futbol Haberleri

Galatasaray'ın bugünkü antrenmanında futbolcular Felipe Melo ile Albert Riera arasında kavga çıktı. Terim tarafından soyunma odasına gönderilen iki yıldız, burada da kavgaya devam etti.

Galatasaray'ın bugünkü antrenmanında futbolcular Felipe Melo ile Albert Riera arasında yaşanan gerginlik üzerine her iki futbolcunun da teknik direktör Fatih Terim tarafından soyunma odasına gönderildiği, futbolcular arasındaki gerginliğin soyunma odasında da devam ettiği açıklandı. Galatasaray Kulübü, söz konusu futbolcular hakkında kulübün iç disiplin talimatı ve düzenlemelerinin ivedilikle ve kararlılıkla uygulanacağını açıkladı. nbsp;

HASTANELİK ETTİ...
Felipe Melo'nun soyunma odasına kilitlediği takım arkadaşı Riera'yı tekme tokat dövdüğü öğrenildi. Durumu fenalaşan ve yüzü kanlar içinde kalan Riera'nın yapılan ilk müdahalenin ardından Bahçelievler Medical Park hastanesine kaldırıldığı açıklandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...