AK Parti'den sakal yalanlaması

/ Kaynak: AA
AK Parti'den sakal yalanlaması

Politika Haberleri  / AA

AK Parti Grup Başkanvekili Elitaş medyada yer alan haberler üzerine açıklama yaparak "Hiçbir milletvekili AK Parti Grubu tarafından uyarılmamıştır" dedi.

AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, hac dönüşünde sakal bırakan milletvekillerinin uyarıldığı iddialarını yalanladı.
Elitaş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, "AK Parti milletvekillerin hac dönüşü sakallarını kesmeden Grup Toplantısı'na katılanların uyarıldığı" iddiasının ortaya atıldığını belirterek, bunun doğru olmadığını söyledi."Hiçbir milletvekili AK Parti Grubu tarafında uyarılmamıştır" diyen Elitaş, 40'tan fazla milletvekilinin bu yıl hacca gittiğini, dönüşte bazı milletvekillerinin sakallı, Aydın Milletvekili Semiha Öyüş'ün ise başörtülü olarak Meclis'e geldiğini söyledi.TBMM İdare Amiri ve Çorum Milletvekili Salim Uslu'yu sakallı olarak gördüğünde "sakal çok yakışmış", Öyüş'e ise "başörtüsü çok yakışmış" dediğini anlatan Elitaş, şunları kaydetti:
"2009 yılından beri sakallı olan bakanımız, 2002 yılından beri sakalı olan bakan ve milletvekillerimiz var. Başörtülü milletvekili olmaz tabusunu yıkmış bir parti ve iktidarız. Çelişki içinde değiliz. Aksine böyle bir iddia ortaya atmak, bunu haber yapmak büyük çelişkidir. Bir siyasi partiyi eleştirmek için iftira atmak ve yalan haber yapmak ne İslam ne de Peygamberimizin sünnetine uygundur. Kesinlikle böyle bir uyarı yoktur. Hiçbir milletvekili AK Parti Grubu tarafından uyarılmamıştır."
Muhabir: Melda Çetiner Karagöz
Politika
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...