Demirtaş 'şehit anası' dedi!

/ Kaynak: İHA
Demirtaş 'şehit anası' dedi!

Politika Haberleri  / İHA

Selahattin Demirtaş, görevde hayatını kaybeden Türk polis ve asker anneleri için 'şehit anası' ifadesini kullandı.

Partisinin Şanlıurfa il kongresinde konuşan HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, baraj sorunu olmadıklarını belirterek, partililere zihinlerdeki barajı yıkmalarını istedi. Kürt ve Türk analarına da çağrıda bulunan Demirtaş, görevde hayatını kaybeden Türk polis ve asker anneleri için 'şehit anası' ifadesini kullandı.

'ŞEHİT ANASI' İFADESİNİ KULLANDI

Yüreği yanan Türk ve Kürt analara de seslenen Demirtaş, görevde hayatını kaybeden Türk polis ve asker anneleri için 'şehit anası' ifadesini kullandı.

Demirtaş, konuşmasına şöyle devam etti:

"Sadece Kürt'ün anasının yüreği yanmadı. Türk'ün, Arap'ın anasının yüreği de yandı, yanıyor. Askerin, polisin anasının yüreği de yandı yanıyor. Gerillanın anasının yüreği de yandı, yanıyor. Şimdi seçimler yaklaşırken, bu seçimler arefesinde analara Urfa'dan bir çağrı yapmak istiyoruz. Gelin bir barış anası ile bir Kürt anası ile bir şehit anası, bir Türk anası el ele versin. Ve bu ülkeye barışı biz getireceğiz desinler. Seçimlere de girsinler, parlamentoya da el el girsinler. Bu halkın milletvekilleri olarak barışı biz getireceğiz desinler."

Politika
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...