Kılıçdaroğlu: 'Çatık kaşlı insanları değil...'

/ Kaynak: İHA
Kılıçdaroğlu: 'Çatık kaşlı insanları değil...'

Politika Haberleri  / İHA

Kılıçdaroğlu, 'Bu ülkeye huzuru getireceğiz.Çatık kaşlı insanları değil, güler yüzlü insanları getireceğiz.Güzel bir başlangıca merhaba diyeceğiz" dedi.

Çanakkale'den karayoluyla Balıkesir'in Edremit ilçesine gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ilçeninCumhuriyet Meydanı'nda partililere hitap etti. Yoğun bir katılımın olduğu mitingde konuşan Kılıçdaroğlu, her CHP'linin başka partili bir kişiyi ikna edip CHP'ye oy verdirmesini istedi.

Kılıçdaroğlu, "Kavga etmeden, omuz omuza, bir bayram havasında sandığa gidip, demokrasimizi güçlendireceğiz. Bu ülkeye huzuru, barışı getireceğiz. Çatık kaşlı insanları değil, güler yüzlü insanları getireceğiz. Güzel bir başlangıca merhaba diyeceğiz. Bende size söz veriyorum; gün 12 saat ise 12 saat, 24 saat ise 24 saat, 36 saat ise 36 saat sizin için çalışacağım. Sizin için, güzel insanlar için, hiç kimseye kin duymadan çalışacağım. Herkesi kucaklayarak yolumuza devam edeceğiz. Yolumuz aydınlık olsun, yolumuz uygarlık yolu olsun. Hepinizi seviyorum" dedi.

Seçim otobüsü üzerinden gerçekleştirdiği mitingin ardından Kemal Kılıçdaroğlu, CHP'nin Balıkesir milletvekili adaylarını tanıttı. Belediye Başkanı Kamil Saka'dan çiçek ve hediyeler alan Kılıçdaroğlu, daha sonra kalabalık bir araç konvoyuyla birlikte Havran ilçesine hareket etti. Kılıçdaroğlu, Havran'da da otobüsün üzerinden konuşma yaptı. Partililer Kılıçdaroğlu'na sevgi gösterilerinde bulundu.

CHP Lideri Kılıçdaroğlu, Havran ilçesinden sonra Burhaniye ve Ayvalık ilçelerine hareket edecek.

Politika
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...