Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kılıçdaroğlu "define çantası" alsın

/ Kaynak: İHA
Kılıçdaroğlu "define çantası" alsın

Politika Haberleri  / İHA

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na göndermede bulundu.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, Manavgat Evrenseki Mahallesi'nde turizm yolunda esnaf ziyaretleri yaptı. Beraberinde AK Parti milletvekili adayları Mustafa Köse, sena Nur Şahin, Ercan Mekteplioğlu, İl Başkanı Av. Rıza Sümer, Manavgat İlçe Başkanı Hasan Öz, il ve ilçe yönetimiyle birlikte ziyaretlerini gerçekleştiren ve esnafların sorunlarını dinleyen Şahin, esnaflardan yaşadıkları sorunları hiç çekinmeden anlatmalarını istedi.


Ramazan Koru isimli butik işletmecisi, geçtiğimiz yıl arıtma ve elektrik sorunu nedeniyle 3 ayda 90 bin Euro zararı olduğunu tüm esnafın yaşanan sorunlar yüzünden kirasını bile ödeyemez duruma geldiğini söyledi. Yaşanan sorunların çözümlenmesi için talimatlar veren Şahin, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın özellikle bölgede yaşanan arıtma sorunu ile yakından ilgilendiğini, Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'in arıtma sorununu ortadan kaldırmak için gerekli çalışmaları başlattığını, sorunların bu yıl yaşanmayacağını söyledi.


Esnaf ziyareti sırasında ilginç anlar da yaşandı. Siftah yapmadığını söyleyen bir çanta mağazasından çanta satın alan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, "Bu çantayı Kılıçdaroğlu için aldım. O kadar çok vaatte bulundu ki bu vaatlerin yerine getirilebilmesi için gömü bulmuş olması lazım. Bulduğu defineyi bu çantaya koysun" dedi.

Politika
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...