Başbakan tarihi törene işte böyle geldi

Başbakan tarihi törene işte böyle geldi

Politika Haberleri

Başbakan Ahmet Davutoğlu, özel uçak "ANA" ile saat 13.10'da Ordu'ya geldi.

Davutoğlu, uçağın kokpit camından Ordu-Giresun Havalimanı'nı inceledi.Davutoğlu'nu, Ordu-Giresun Havalimanı'nda, yetkililer karşıladı. Başbakan Davutoğlu'na eşi Sare Davutoğlu da eşlik etti.Başbakan Davutoğlu alana inmeden önce, uçağın kokpit camından Ordu-Giresun Havalimanı'nı inceledi.

Bu arada Ordu-Giresun Havalimanı'nda tarifeli seferlerin başlamasıyla birlikte yolcular havalimanına gelmeye başladı.

Açılış gününe bilet alarak havalimanına gelen yolcular iç ve dış hatlar kapısından içeri alındı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun gelmesi sebebiyle sıkı güvenlik tedbirlerinin alındığı havalimanında yolcular bir sorun yaşamadan check-in işlemlerini yaptılar.

Bu arada havalimanını yıllardır hasretle bekleyen Ordulu ve Giresunlular, havalimanı giriş kapısında sık sık selfie çekerek bu anı kaydettiler. Duygularını açıklayan yolcular, havalimanının açılmasından dolayı mutlu olduklarını ifade ederek, "Artık memleketimize günübirlik gelerek yöresel yemeklerimizi tadacak, sıla hasretini gidereceğiz. Yıllardır hasretle beklediğimiz bu anı yaşamak çok güzel bir duygu dediler

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...