Erdoğan'dan sert açıklamalar, 'Paralele bel bağladılar'

Erdoğan'dan sert açıklamalar, 'Paralele bel bağladılar'

Politika Haberleri

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Üsküdar Belediyesi toplu açılış töreninde konuştu.

İşte Erdoğan'ın konuşmalarından satırbaşları;

Belediyemizi, hayırseverlerimizi gönülden tebrik ediyorum. Burada inşallah yüzme havuzu olacak, kapalı spor salonu olacak diğer sosyal tesisler olacak ve yeşil alanlarla kaplanacak.

Bir İmam Hatip mezunu olan, 4 tane evladım İmam Hatip mezunu olan bir babayım, kızlarımızın okul kapılarında neler çektiklerini biliriz. Artık orta kısımlar açıldı mı? açıldı. İstediğiniz Üniversiteye girebiliyorsunuz. Danıştay bir karar verdi, normal ortaokullarda normal liselerde çocuklarınız başörtülü okuyabilir dedi.

İstanbul sadece bir şehirlerden alışılmış sehir değildir. Burası kıtaların, kültürlerin kavşak noktasıdır. Bu şehirden her ilimizden, her ilçeden, her köyden bir vatandaşımız var. Bizim siyasi hayatımız burada başladı.

"O KOLTUĞU KORUMAK İÇİN SİYASİ MÜHENDİSLERE, PARALEL ÖRGÜTLERE BEL BAĞLADI"

İstanbulluların vurduğu sillenin hala üstlerinden atamadı. Şimdi o koltuğu korumak için siyasi mühendislere, paralel örgütlere bel bağlamıştır. 7 Haziran seçimleri öncesi, yine siyasi mühendislik yapıldığını görüyoruz, yüz yüze bakmayan kişiler şimdi hepsi bir araya geldi.

"MİLLETİN CEBİNE AKMASI GEREKEN PARA, BUNLARIN CEBİNE AKIYORDU"

Artık eski Türkiye yok, Artık yeni Türkiye var. Türkiye'nin son geldiği nokta, son 12 yılda ettiği demokratik ve ekonomik gelişim bunları rahatsız etti. Akşam başka sabah başka hükümetler görüyorduk, 16 ayda bir bu ülkede hükümet değişiyordu. Biz geldik bu devran değişti. Milletin cebine akması gereken kaynaklar, bunların cebine akıyordu.

Sevgili kardeşlerim, sayın Kılıçdaroğlu 6 sene SSK'yı yönetti, kazançlı aldı, batırdı.Terör örgütünü arkasına alan bir parti çıkıp Taksim, Kabe'mizdir diyor. CHP zihniyeti ne diyordu? Kabe arabın olsun Çankaya bize yeter diyordu.Bu milleti bölenlere, bu ümmeti bölenlere karşı mücadelemiz devam edececek.


##tgvideo##

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...