Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

AK Parti - CHP görüşmelerinde dördüncü tur

/ Kaynak: İHA
AK Parti - CHP görüşmelerinde dördüncü tur

Politika Haberleri  / İHA

AK Parti ile CHP arasındaki istikşafi görüşmelerin dördüncüsü TBMM'de başladı.

AK Parti ile CHP heyeti arasındaki istikşafi görüşmelerin dördüncüsü TBMM'de başladı. Bundan önceki görüşmeler, Ankara Palas'ta iki parti arasında gerçekleştirilmişti. AK Parti heyetinde yer alan Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Bingöl Devlet Hastanesi'nde solunum yetmezliği nedeniyle tedavi gören ağabeyi Cemal Yılmaz'ın hayatını kaybetmesi üzerine bugünkü görüşmede yer almadı. Heyet, pazar günü görüşmelere bir gün ara verecek. Görüşmelere pazar günü ara verilecek. Bir günlük aranın ardından ise görüşmeler pazartesi günü devam edecek.
Görüşmeye, AK Parti'yi temsilen Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik ile milletvekilleri Taha Özhan, Mücahit Arslan ve Eski Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı ve AK Parti Antalya milletvekili Lütfi Elvan, CHP'yi temsilen ise Genel Başkan Yardımcıları Haluk Koç, Selin Sayek Böke, Faik Öztrak, İstanbul Milletvekili Akif Hamzaçebi ve Genel Başkan Başdanışmanı Rasim Bölücek katıldı. nbsp;

Politika
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...