CHP talimat verdi!

/ Kaynak: DHA
CHP talimat verdi!

Politika Haberleri  / DHA

CHP'de erken seçim ihtimaline karşı Genel Merkez'in kongre takvimini durdurduğu iddiası il ve ilçe örgütlerini karıştırdı.

CHP üyeleri 15 Ağustos'ta delege seçimleri için sandık başına gidecek. Ancak Genel Merkez'de erken seçim öncesi parti içi yarışın seçim başarısını engelleyeceği düşünülerek kongre takviminin durdurulması gündeme geldi. Bu bilginin bazı internet sitelerinde "Kongreler durduruldu" şeklinde haber olmasıyla partinin il ve ilçe örgütleri karıştı. CHP İzmir İl Başkanı Bedri Serter, örgtülerden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl ile görüştüklerini iptal olmadığını ifade etti. İzmir'de 136 bin 969 üyenin cep telefonuna "Sayın üyemiz kongre sürecimiz takvim doğrultusunda devam etmektedir. Mahalle ve delege seçimlerimiz duyurulan şekilde yapılacaktır" mesajı atıldı. İzmir'de 136 bin 969 CHP üyesinin oy kullanacağı delege seçimleri yarın (cumartesi) başlıyor. Bayraklı, Bornova, Karabağlar, Buca, Konak ve Menemen yarın sandık başına gidecek. Kimi mahallede iki saat kimi mahallede altı saat sürecek seçimlerin çoğu tek listeyle yapılacak. Serter, erken seçime gidilen süreçte partide kırılma dökülme olmaması için çoğu mahallede listelerin teke düşürüldüğünü, uzlaşma sağlandığını söyledi. nbsp;

Politika
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...