MHP, Sinan Oğan kararını verdi!

MHP, Sinan Oğan kararını verdi!

POLİTİKA Haberleri

MHP, eski Iğdır milletvekili Sİnan Oğan'ı parti üyeliğinden çıkardı.

Sinan Oğan için MHP Merkez Disiplin Kurulu'nda yapılan oylamada ihraç kararı çıktı.
7 Haziran genel seçimlerinde milletvekili adayı gösterilmeyen Sinan Oğan, seçim sonuçlarından sonra MHP'ye yönelik eleştirilerde bulunmuş ve disipline sevk edilmişti.


PARTİDEN İHRAÇ EDİLDİ


MHP'nin 24. Dönem Iğdır Milletvekili Sinan Oğan, MHP Merkez Disiplin Kurulu'nda yapılan oylama sonrası MHP'den ihraç edildi.


"MHP BARAJ ALTINDA KALABİLİR"


Sinan Oğan, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, 1 Kasım'da yapılacak erken seçimde MHP'nin işinin zor olduğunu ve MHP'nin barajın altında kalabileceğini söylemişti.


MHP'DEN YAPILAN AÇIKLAMA


MHP tarafından yapılan yazılı açıklamada, "Milliyetçi Hareket Partisi tüzüğünün 4,11,47,74/2,73/5,78/4-(c),(e), 80. Maddeleri uyarınca MHP Iğdır İline kayıtlı üye Sinan Oğan'ın parti üyeliğinden "Kesin çıkarma" cezası ile cezalandırılmasına Merkez Disiplin Kurulumuz'ca 25.08.2015 tarihinde yapılan gizli oylama ve açık tasnifle katılanların oy birliği ile karar verilmiştir" ifadelerine yer verildi.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...