Törende merak uyandıran sohbet

Törende merak uyandıran sohbet

POLİTİKA Haberleri

30 Ağustos Zafer Bayramı töreninde Başbakan Ahmet Davutoğlu ile CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun renkli sohbeti dikkat çekti.

30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 93. Yılı nedeniyle Ankara'da Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlenen törende, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, şeref tribününden seslendi.
##tgvideo##

Şeref tribününden yaptığı konuşmada Erdoğan özetle şu ifadeleri kullandı:

"Erdoğan konuşmasında özetle şunları söyledi: Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ve Meclis üyelerimizi bir kez daha yad ediyorum. Tüm ecdadımızı rahmet ve minnetle yad ediyorum. 3 kıtada hükmetmiş olsak da gücümüzün kaynağı bu topraklar. Bugün Cumhuriyetin 100. yılı için kendimize yeni hedefler belirleyebilecek yeni olgunluğa eriştik. İstikbal ve istiklal mücadelemiz hiçbir zaman bitmedi bitmeyecek. Milletimiz bugün yaşadığımız sıkıntıların üstesinden gelecek güce sahiptir. TSK bağımsızlık mücadelemizin en büyük teminatıdır."

DAVUTOĞLU TELEFONU GÖSTERDİ

Öte yandan Başkan Ahmet Davutoğlu ve CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun renkli sohbeti dikkat çekti. İkilinin gülerek yaptığı sohbet esnasında Davutoğlu'nun Kılıçdaroğlu'na cep telefonunda bir şey göstermesi kameralara yansıdı. Davutoğlu'nun Kılıçdaroğlu'na telefondan ne gösterdiği bilinmezken, Davutoğlu daha sonra telefonu Sare Davutoğlu'na verdi. Davutoğlu da telefonu çantasına koydu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...