CHP'de kongre heyecanı

/ Kaynak: İHA
CHP'de kongre heyecanı

POLİTİKA Haberleri  / İHA

CHP, Sarıçam, Ceyhan, Saimbeyli, İmamoğlu ve Karaisalı ilçe kongreleri cumartesi, Pozantı ilçe kongresi ise pazartesi günü yapılacak.

CHP Adana İl Başkanı Gökhan Yağ yaptığı yazılı açıklamada, 20 Haziran'da başlayan kongre sürecinde mahalle delege seçimlerini tamamlamış ilçe örgütlerinin kongrelerinin yapıldığını belirtti.


Yağ, muhtarlık bölgesi delege seçimlerini tamamlayan Sarıçam, Ceyhan, Saimbeyli, İmamoğlu, Karaisalı ilçe örgütlerinin kongrelerinin cumartesi günü, Pozantı ilçe kongresinin ise pazartesi günü gerçekleştirileceğini söyledi.


Kongrelerin 1 Kasım'da yapılacak erken genel seçimler öncesinde örgütlerin dinamizmini artıracağını ifade eden Yağ, “Parti içi demokrasinin önemli unsurlarından biri olan kongrelerimizin CHP'ye yakışır bir olgunlukta tamamlanacağına ve sandıktan çıkan sonuç ne olursa olsun CHP'nin kazanacağına inanıyorum” diye konuştu.


İlçe kongreleri tarih saat ve yerleri şöyle:


Sarıçam - 12 Eylül Cumartesi - Saat:09.00 - Beyaz Gelincik Düğün Salonu
Ceyhan - 12 Eylül Cumartesi - Saat 09.00 - Tuncay Karabay Düğün Salonu
Saimbeyli - 12 Eylül Cumartesi - Saat: 10.00 - İlçe Binası
İmamoğlu - 12 Eylül Cumartesi - Saat: 10.00 - Tuna Mahallesi Parkı
Karaisalı - 12 Eylül Cumartesi - Saat: 08.30 - İlçe Binası
Pozantı - 14 Eylül Pazartesi - Saat: 14.00 - Atatürk Kültür Merkezi 

POLİTİKA
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...