Bahçeli'den iddialı çıkış!

/ Kaynak: AA
Bahçeli'den iddialı çıkış!

POLİTİKA Haberleri  / AA

Devlet Bahçeli, yaptığı yazılı açıklamada partisinin 1 Kasım'da iktidara geleceğini söyledi.

MHP Genel Başkanı Bahçeli, aday listelerinin açıklanmasınına ardından yazılı bir açıklama yaptı. "İktidar ufku görülmüştür" denilen açıklamada MHP'nin 1 Kasım genel seçimlerinde tek başına iktidar olacağı iddia edildi.


ADAY LİSTESİNE GİREMEYENLER
MHP'den yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi;


"Aday listemizde yer almaları kısıtlı imkanlar nedeniyle mümkün olamayan ve yoğun başvurular arasında yapılması kaçınılmaz olan seçim sonucu arzu ettikleri yerlerde bulunamayan arkadaşlarımızın bu durumu anlayışla karşılayacaklarına eminim. Milliyetçi Hareket Partisi iktidara susamış, başarıya inanmış kadro ve mensuplarıyla 1 Kasım'da sandıktan alnının akıyla çıkacak, Türkiye'nin yönetimine gelecektir.


"MHP 1 KASIM'DA İKTİDAR OLACAK"
Günden güne eriyen AK Parti'ye karşı, kademe kademe büyüyen, gittikçe güçlenen MHP 1 Kasım'da iktidar olacak, ülkemizi musibet ve felaketlerin çekim alanından çıkaracaktır. Terörü bitirecek kuvvet Milliyetçi Hareket Partisi'dir. Sosyal ve ekonomik reform ve tamiratları sırasıyla yapacak kudret de MHP'den başkası olamayacaktır.


"İKTİDAR UFKU GÖRÜNMÜŞTÜR"
İktidar ufku görünmüştür. Milli uyanış, Milliyetçi-Ülkücü Hareket'le bütünleşerek Türkiye'nin talihini değiştirecek, engelleri söküp atacaktır. Bunun önüne hiçbir art niyetli, hiçbir saray beslemesi geçemeyecektir. Türkiye'nin geleceğine kastetmek isteyen melun kuşatmaya, Türk milletini bir kardeş kavgasına sürüklemeyi amaçlayan karanlık hesaplara ve Türkiye'yi içten çökerterek teslim almaya çalışan sinsi planlara 1 Kasım'da milliyetçi bir cevap verilecektir. Bu cevap da Milliyetçi Hareket'in iktidarı olacaktır. Şimdi sırayı bağrı yanan Anadolu'yu ayağa kaldırmak almıştır. Cenab-ı Allah, Türkiye sevdasıyla yola çıkan gönül erlerinden himayesini esirgemeyecek ve hepsini inşallah muzaffer kılacaktır. Milletvekili adaylarımıza üstün başarılar diliyorum. "

POLİTİKA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...