Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan bayram mesajı

/ Kaynak: AA
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan bayram mesajı

POLİTİKA Haberleri  / AA

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kurban Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajda terörü lanetleyerek birlik beraberlik vurgusu yaptı.

Eli kanlı terör örgütünün sahneye çıkmaya çalıştığını belirten Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Bölgemizle birlikte biz de ağır bir imtihandan geçiyoruz. Komşularımızdaki ateşi ülkemize taşımak, acıyla, çileyle, fedakarlıkla yoğrulmuş kardeşliğimizi dinamitlemek isteyenlerin maşa olarak kullandıkları eli kanlı terör örgütü, yeniden sahneye çıkma peşinde. Milletimizin arasına fitne sokmak, kardeşi kardeşe kırdırmak isteyenler, her gün yeni bir oyunla, yeni bir senaryoyla karşımıza çıkıyor" diye konuştu.


İşte Erdoğan'ın o mesajı...
- "Bölücü terör örgütünün ve destekçilerinin gayesi, aynı kıbleye yönelen, ortak bir geçmişi ve ortak gelecek hayallerini paylaşan kardeşleri birbirine düşürmektir. Şunu asla unutmayalım, fitne tohumları ekilmeye çalışılan bu topraklar, dünyadaki tüm mazlumların son sığınağıdır. Eli kanlı katillerin taşeronluğuyla bölünmek, parçalanmak istenen bu ülke, hepimizin ebedi yurdudur. Bu ülkede yaşayan her bir vatandaşımız aynı şekilde eşittir, aynı şekilde değerlidir; aynı haklara, aynı özgürlüklere sahiptir."

POLİTİKA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...