Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

HDP'nin önemli ismi istifa etti

/ Kaynak: İHA
HDP'nin önemli ismi istifa etti

POLİTİKA Haberleri  / İHA

Muhafazakar Kürt siyasetinin aktif isimlerinden Mir Sedrettin Karahan, üyesi olduğu HDP Mardin il örgütünden istifa etti.

Muhafazakar Kürt siyasetinin aktif isimlerinden Mir Sedrettin Karahan, üyesi olduğu HDP Mardin il örgütünden istifa etti. Konuya ilişkin yazılı açıklama yapan Karahan, 'HDP'nin riyakar ve hamasi politikalarından ve de HDP içindeki mevcut çete başı ve çete üyeleri olduğu sürece hiçbir siyasi faaliyet yürütmeyeceğimi tüm dava ve gönül dostlarıma deklare ediyorum' dedi. 

“HALKIN ÇOCUKLARINI ÖLÜME SÜRÜKLÜYORLAR” 

Halkın çocuklarını kendi siyasi hırsları ve emelleri uğruna ölüme sürükleyen anlayışa sahip kişiler arasında yer almayı insan onuru ve değerlerine olan sadakatine uygun görmediğini anlatan Sedrettin Karahan, şunları kaydetti: 

“Mazlum Kürt halkının çocuklarını legal bir siyasi parti liderliğinin devamlılığı ve marjinal ideolojik misyonu kurmak için kendi oluşturduğu siyasal açmaz sonucu savaş ortamı oluşturan HDP'nin kanaatimce Kürt halkının ve ölen evlatlarının aziz hatıraları karşısında hiçbir meşruiyeti kalmamıştır. HDP'nin mazlum Kürtlerin hak davasını savunma ve yürütmek yerine her seferinde bir Kürt partisi olmadığı söylemi ve marjinal grupların kuyruğuna takılma basiretsizliği bunun en açık kanıtıdır. Ey HDP'yi istila eden ve kadim Kürtlerin hak davasını ayaklar altına alan legal çeteler; şunu bilin ki sizlerin olduğu kadar Cenab-ı Hak'ın da hesabı vardır.

POLİTİKA
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...