Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'istifa' açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'istifa' açıklaması

POLİTİKA Haberleri

Erdoğan, Ankara'daki kanlı terör saldırısı sonrası özellikle İçişleri Bakanı olmak üzere istifa çağrısında bulunanlara cevap verdi.

Ankara'da 102 kişinin öldüğü kanlı terör saldırısı sonrası zafiyet gerekçe gösterilerek İçişleri Bakanı Selami Altınok'un istifa etmesi gerektiğini dillendirenlere Cumhurbaşkanı Erdoğan sert cevap geldi. "Kahramanmaraş olaylarını" hatırlatan Erdoğan, "Ne diyorlar, 'Şu bakan istifa etsin, bu bakan istifa etsin'. Peki bu ülkede Sivas olayları olduğu zaman iktidarda kim vardı, Kahramanmaraş olayları olduğu zaman iktidarda kimler vardı, niye o zaman bu istifaları yapmadınız veya yaptırmadınız  Yani her bu tür olaylarda bakanların istifasını istemek ne demektir biliyor musunuz, bu ülkeyi yönetilemez hale getirmektir" diye konuştu.


Erdoğan konuşmasının devamında şunları söyledi:


"Bugün milli ve yerli bir duruş sergileyemeyenler, yarın tarih ve sonraki nesiller önünde başının eğik kalmasını bilmelidir. Acılar ve ölümler üzerinden kendilerine ikbal tesis etmeye çalışanlarla samimi olarak bunları engellemeye çalışanları milletimiz çok iyi biliyor ve hafızasına kaydediyor. Asker, polis, korucu vatandaş olarak verdiğimiz her bir kayıp yüreğimizi kor gibi yakıyor."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...