Davutoğlu Azerbaycan'a gidiyor

Düzenleyen:
Davutoğlu Azerbaycan'a gidiyor

POLİTİKA Haberleri

Davutoğlu, yarın başlayacak iki günlük resmi ziyaretinde Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev ve Başbakan Rasizade ile bir araya gelecek

Davutoğlu, yarın başlayacak iki günlük resmi ziyaretinde Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev ve Başbakan Rasizade ile bir araya gelecek Görüşmelerde ikili ilişkilerin yanı sıra Yukarı Karabağ başta olmak üzere bölgesel ve uluslararası gelişmeler ele alınacak.
Başbakan Ahmet Davutoğlu, iki günlük resmi temaslarda bulunmak üzere Azerbaycan'a gidecek. 

Başbakanlık Basın Merkezinden yapılan açıklamaya göre Davutoğlu, 3-4 Aralık günlerinde Azerbaycan'a resmi bir ziyaret gerçekleştirecek. 

Ziyaret kapsamında Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ile baş başa ve heyetler arası görüşmeler gerçekleştirecek olan Başbakan Davutoğlu, daha sonra Başbakan Artur Rasizade ile de bir araya gelecek.

Görüşmelerde ikili ilişkiler ile Yukarı Karabağ ihtilafı başta olmak üzere bölgesel ve uluslararası gelişmeler kapsamlı şekilde ele alınacak.

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...