HDP'den saldırı açıklaması

Düzenleyen:
HDP'den saldırı açıklaması

POLİTİKA Haberleri

HDP, Ankara'daki terör saldırısıyla ilgili, "Halkımıza yaşatılan bütün bu acıların bizleri kardeşlik duygularından uzaklaştıramayacağını ifade ediyor, saldırıyı en sert şekilde kınıyoruz" dedi.

HDP Merkez Yürütme Kurulundan, Ankara'daki terör saldırısına ilişkin, "Halkımıza yaşatılan bütün bu acıların bizleri kardeşlik duygularından uzaklaştıramayacağını ifade ediyor, saldırıyı bir kez daha en sert şekilde kınıyoruz" ifadeleri kullanıldı.

SALDIRI LANETLENDİ

HDP Merkez Yürütme Kurulu adına yapılan yazılı açıklamada, Ankara'daki saldırı lanetlenerek, sivil vatandaşların bulunduğu bir yerde yapılan bu vahşi saldırı sonucunda çok sayıda kişinin hayatını kaybettiği ve yaralandığı belirtildi.

"BİZLERİ KARDEŞLİK DUYGULARINDAN UZAKLAŞTIRMAYACAK"

Açıklamada, "Bütün halkımızla bu büyük acıyı paylaşıyoruz. Yaşamını yitiren insanlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyoruz. Halkımıza yaşatılan bütün bu acıların bizleri kardeşlik duygularından uzaklaştıramayacağını ifade ediyor, saldırıyı bir kez daha en sert şekilde kınıyoruz" denildi.

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...